|
|
|
| Фаленопсис |
| Маруська | Дата: Ср, 11.01.2012, 14:39 | Повідомлення # 226 |
Зелень
Група: Користувачі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Доброго дня усім форумчанам. Мені необхідна ваша порода- у мого фаленопсиса молоді листочки (нові) не доростають за своїми розмірами до попередніх. Тобто десь виростають на 5 см і все. З чим це може бути пов'язано?
Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))
|
| |
| | |
| Margo | Дата: Ср, 11.01.2012, 18:31 | Повідомлення # 227 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Доброго дня, рятуйте загнила орхідея, коріння немає взагалі лишилось 1-2 білі короткі. Пересадила у грунт з золою, вчора , обприскую теплою водою, через який час можна повноцінно підливати і чи є надія не те що виживе взагалі, що для цього потрібно!!!!!!!!
|
| |
| | |
| irynka-malynka | Дата: Пн, 16.01.2012, 14:28 | Повідомлення # 228 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Всім доброго дня. Мені потрібна порада, маю 2 орхідеї, одна в мене вже більше року, а інша 3,5 місяці, та що 3,5 місяці не перестає цвісти випускає все нові і нові квіти. Проблема в тому що інша яка в мене вже більше року ніяк не зацвіте, я купила її на розпродажі з одною квіточкою, бо вона вже відцвітала, з тих пір вона випустила вже 2 листочки, я її пересадила бо вилазила вже з горшка, а змін ніяких, доглядаю за ними однаково, не розумію чого їй бракує.
|
| |
| | |
| Margo | Дата: Пн, 16.01.2012, 17:11 | Повідомлення # 229 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Для того, щоб орхідея розцвіла потрібно кілька днів купати її у душі при температурі води 40 градусів, грунт накриваючи пакетом, щоб уникнути загниття коренів. Стресові ситуації сприяють цвітінню. Зимою можна поставити на добре освітлювальне вікно, можливо у неї загнило коріння тоді потрібно пересадити.
|
| |
| | |
| virusya | Дата: Вт, 17.01.2012, 12:29 | Повідомлення # 230 |
Зелень
список нагород ...
| Margo, у мене теж таке було, лишилося три маленькі нормальні корінчики, я усі погані обрізала, пересадила у свіжий грунт для орхідей і почала поливати зверху для того щоб зволожити грунт, бо вона ж не мала ще чим потягнути води з тарілочки, старалася щоб вода не попала на основу, а ще зразу після пересадки підживила Стимовітом для орхідей і вона почала випускати нові корінчики, а через 7 місяців випустила квітконіс і зараз моя красуня зацвіла. Пізніше кину фото. Так, що надія є. Удачі!!!!!
|
| |
| | |
| Margo | Дата: Вт, 17.01.2012, 13:39 | Повідомлення # 231 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Велике дякую!!!! Я вже думала що буду викидати, шкода, маю 5 орхідей і у двох така проблема. Тепер буду боротися.
|
| |
| | |
| virusya | Дата: Ср, 18.01.2012, 16:53 | Повідомлення # 232 |
Зелень
список нагород ...
| Ось красуня, яку мені вдалось воскресити.
|
| |
| | |
| nurka | Дата: Ср, 18.01.2012, 21:28 | Повідомлення # 233 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Привіт,всім!!! Не знаю чому, але довгий час не могла зайти на форум вибавало що якась помилка адреси. Вже втратила надію що хтось мені щось напише і зможу врятувати орхідею. Той листок що почав гнити вже повністю відгнив і відпав, а інший тепер пожовтів, там де було квіточки теє засихає. Раніше орхідея стояла в середині кімнати, коли почалась біда подумала що мало сонця поставила на вікно( не знаю чи правильно зробила, бо нічого не допомагає). Додаю фото щоб було зрозуміло.
|
| |
| | |
| virusya | Дата: Чт, 19.01.2012, 11:07 | Повідомлення # 234 |
Зелень
список нагород ...
| nurka Привіт! Те що ви її поставили на вікно то нічого страшного, тільки якщо там тепло. Судячи з фото, то мені здається що в неї загнила серидинка і те що вона випустить новий лисок шанси дуже малі, але якщо у неї здорове коріння то врятувати можна. Потрібно умірений полив, трохи підживки (Я користуюся Стимовітом для орхідей) і вона повинна випустити збоку нові листки, тільки вона зацвіте не дуже швидко. У мене така стоїть уже більше року, має 4 здорових листочки і надіюся колись таки зацвіте.
|
| |
| | |
| nurka | Дата: Пт, 20.01.2012, 13:09 | Повідомлення # 235 |
Занесений вітром
список нагород ...
| virusya, дякую за пораду!!! Буду рятувати.
|
| |
| | |
| rozochca | Дата: Нд, 19.02.2012, 22:42 | Повідомлення # 236 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Доброго всім вечого,чи скоріше ночі!!!З моєю орхідеєю трапилась така прикрість:почала всихати зверху після того,як я зрізала зверху молодий листочок коли він травмувався...Можливо хтось стикався з такою проблемою,дайте пораду Дужу її шкода...вона просто шикарна:біла з кучерявою серединкою...дуже її люблю...Що робити??????????????
|
| |
| | |
| rozochca | Дата: Ср, Вчора, 19:54 | Повідомлення # 237 |
Занесений вітром
список нагород ...
| А уууууууууууууууууууууу!!!!!Я що тут одна !!!!????
|
| |
| |
|
 |
|