як я і обіцяла, показую своє свято цвіте вже десь з місяць - просто не було часу зфотати розпустилися обидві гілочки і зробили мені такий подарунок на день народження я навіть і не сподівалася, що вони так довго будуть цвісти
Ось приїхав мій новенький Dtps.Taida Salu! Шкода що цвітонос був зломаним, а один відцвівшим... Але зате всі корінці живі-здорові і вже росте гарнюній листочок!
shel, дякую вам! це для мене і правда справжнє свято, бо я і не сподівалася на такий успіх - вона мені дісталася в відцвівшому і не досить доглянутому стані.. але, трохи любові - і така віддяка yarjnka, нехай росте і радує вас!! як виросте листочок - будемо чекати на квіточки
Я тут таке питання маю стосовно мого красеня Фаліка.. він в мене відцвів аж в серпні і цвів вдруге півроку. Я збиралася його пересадити, бо коріння вже завелике, а він ще й досі знаходиться в тому пластиковому стакані, в якому його купували 2 роки тому. Але не встигла я купити потрібного вазону та грунт, як він за тиждень випустив ще 2 цвітоноса!! Я його до цього часу не пересаджувала, бо боялася це робити під час цвітіння, а тепер знов.. Питання таке: чи пересаджувати його зараз, чи почекати поки зацвіте, чи поки відцвіте? чи взагалі не чіпати, якщо він так добре почувається?...
bilanna, я б радила не чіпати взагалі поки що. А то я теж свій раз була пересадила, коли у нього тільки почала лізти квіткова стрілка. Так вона і застряла після того майже на рік, ні росла, ні сохла.