|
|
|
| Фаленопсис |
| bilanna | Дата: Вт, 29.09.2009, 20:18 | Повідомлення # 61 |
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
Статус: Offline
| Дякую, kvitka! Я теж так подумала і вирішила пересадити його, коли перестане постійно цвісти. Тоді, мабуть, йому буде бракувати місця.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Сб, 03.10.2009, 17:01 | Повідомлення # 62 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
| Сьогодні така щаслива Побачила, що один з моїх фаленопсисів випустив квіткову стрілку. Надіюся, до першого Дня народження синочка він уже розпустить квіти
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Пт, 30.10.2009, 12:49 | Повідомлення # 63 |
Листочок
список нагород ...
| kvitka, вітаю!! І хочу сама похвалитися - мій фалік зацвів втретє Це вже друге цвітіння в цьому році, минулого разу було дві гілочки (фото є в хвастах), але цього разу він випустив аж 5 цвітоносів Наразі є вже 2 квітки - інші в процесі. Тому як будуть всі цвісти - зфотаю і похвалюся врожаєм
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 30.10.2009, 14:03 | Повідомлення # 64 |
Admin
список нагород ...
| bilanna, ого, аж 5!!! Оце, певно, буде видовище!
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Пт, 30.10.2009, 14:25 | Повідомлення # 65 |
Листочок
список нагород ...
| так, аж самой не віриться Але з гілочки позаминулого цвітоноса, яку я не обрізала, вилізло два нових, з минулої - ще 2, та один зпоміж листя.. чекаю на диво
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пн, 02.11.2009, 11:58 | Повідомлення # 66 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| В мене дві орхідеї потребують пересадки,скажіть,будь-ласка,в яку посуду мені краще їх пересадити?Мені мама купила скляний бокал.Але я вичитала,що в ньому пряма дорога до гниття.Дивилась я один фільм про пересадку орхідей,то в ньому орхідею пересаджували саме в такий стакан.Тільки на дно насипали ще якісь різнокольорові камінці і посипали якимсь жовтим порошком.А ще мені подобаються корзинки,але,як в них поливати орхідею.Може хтось порадить,в що мені пересаджувати?Чи в той стакан навіть не думати?І які камінці сиплять на дно?
ната
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Пт, 06.11.2009, 02:54 | Повідомлення # 67 |
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2
список нагород ...
| Ну от... я знову з Вами, але далеченько від моїх орх... Вчора була дома, то запримітила, що беалара знову буде цвисти, то вже третій цвітонос за пару місяців, а от фалики мій татусь щедро перелив... Не знаю чи виживе один, бо довелось вирізати майже всі корені...
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Вт, 17.11.2009, 11:28 | Повідомлення # 68 |
Зелень
список нагород ...
| Допоможіть,якщо хтось мене читає Я сьогодні наробила дурниць:Полила свою орхідею відживкою для звичайних кімнатних рослин.Я через це можу втратити її?Що мені робити?
ната
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 19.11.2009, 17:22 | Повідомлення # 69 |
Листочок
список нагород ...
| Як написала вже kvitka - не втратите, якщо один раз полили. А ось щодо пересадки - я особисто проти скла для орх.. тим більше я свою поливаю через низ - тобто через повітряне коріння і вона в мене цвіте вже втретє за півтора року. Давайте ще у Irene запитаємо - в питаннях орх - вона профі
|
| |
| | |
| Мирослава | Дата: Нд, 22.11.2009, 13:37 | Повідомлення # 70 |
Зелень
список нагород ...
| Всім привіт! я придбала орхідею по пошті, після переїзду вона така замучена, корінчики такі сухі! !!!Вона 7 днів була вдорозі!Чесно кажучи, я незнаю, які вони мають бути сухі чи м"ясисті.
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Пн, 23.11.2009, 09:29 | Повідомлення # 71 |
Листочок
список нагород ...
| Коріння має бути м'ясисте, можуть бути деякі корінчикі сухі, але не всі. Ви поливайте її через низ і подивіться, чи потемніють та оживуть корінці - може й нові з'являться.. Бажаю успіху!!! Нехай вона вас порадує!!
|
| |
| | |
| Мирослава | Дата: Пн, 23.11.2009, 14:11 | Повідомлення # 72 |
Зелень
список нагород ...
| bilanna Дякую за пораду!
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Пн, 23.11.2009, 21:55 | Повідомлення # 73 |
Листочок
список нагород ...
| нема за що але все ж таки я гадаю треба дочекатися коментів Irene, адже це моя суб'єктивна думка.. а вона в нас гуру
|
| |
| | |
| KAPOSNA | Дата: Пн, 07.12.2009, 11:29 | Повідомлення # 74 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Привіт всім! дуже сподобався ваш сай ))) Стільки всього цікавого начиталася ) Хочу подарувати коханому на день народження фаленопсис. Але зеленого понятття не маю як за орхіейкою доглядати. В магазині ніби класний вазоночок, цвіте..все як має бути...а принесу додому....і далі що......? )))) будуть поради? ))
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 07.12.2009, 12:32 | Повідомлення # 75 |
Admin
список нагород ...
| Quote (KAPOSNA) і далі що......? )))) А далі ставите десь на світле місце і чекаєте, поки відцвіте. В цей час поливаєте тоді, коли кора в горщику виглядатиме сухою, а корінчики фаленопсиса стануть сірі (сірі корінчики - сухі, зелені - мокрі). Про те, як поливати, можете почитати відповідну тему в цьому ж розділі. Крім того десь раз в тиждень, в 10 днів треба поливати з якимоьс добривом. Особисто я користуюся Кемірою-люкс. Коли відцвіте, і будете бачити, що орхідея вже вивалюється з горщика, пересадите в більший, а якщо і попередній горщик нормальний, то краще зайвий раз її не пересаджувати, вони цього не люблять. Якщо будете мати ще якісь питання - звертайтеся П.С. Вітаємо на нашому сайті! Приємного Вам спілкування
Мої рослини
|
| |
| |
|
 |
|