yarjnka, я теж замовила 2 катлейки з Тайваню. І одна з них така ж, як і в тебе Думаю, ми замовляли в одному місці :D, бо бачила тебе в попередньому замовленні. Поділися досвідом В якому стані вони приходять? Який це в тебе розмір? Реально, щоб найбільший розмір (С) прийшов з квітами? Скільки часу проходить від замовлення до отримання рослин? Ну і як вона адаптувалася в тебе? Нормально? Ще не цвіла?
Катлейка почувається нормально, пустила новенький ростик, який з кожним днем все підростає! Цвітоносів поки немає, але старі засушені були вже на ній. Замовлення проходило довго, так як чекали на потепління, оскільки попередній заказ з Тайланду прийшов підмороженим Замовляла найбільший розмір. Пробуйте і собі замовити!
Irene, ось тут на сайті проводять різні замовлення http://flo.com.ua/forum/index.php?c=6. В темі про замовлення через інтернет я писала, що приходять рослинки в Київ, а звідти я отримую Автолюксом або Гюнселом. Дорога коштує 20-25 грн.
аааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!! Що я вам зараз покажу!!!!! Сьогодні розцвіла моя Епікатлея, яку я замовляла з Тайваню і чекала на неї півроку Вище я викладала фотографію з сайту замовника, коли замовляла. А ось така у мене:
Гарна? А тепер питаннячко: як довго у катлей тримаються квіти?