Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4648
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 11
Форум » Квітковий форум » Орхідеї » Цимбідіум

Цимбідіум
IreneДата: Сб, 30.05.2009, 19:43 | Повідомлення # 1
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2 список нагород ...
Статус: Offline
Рванула нині на Гал Сад за добривами... і що Ви думаєте? Куписа собі омріяний цимбідіум, за яким слюнки текли вже добрих пів року, але ціна кусалась... Їх продавали лише квітучими і коштував він 230-250грн... Після недавнього негативу, коли мені пробували впарити там катлею, яку ще тре було би виходжувати як ранену за 80грн, навіть не сподівалась на такий сюрприз... Всі ці цимбідіуми, які раніше продавали за не малі гроші... по 50-ть грн!!! Радості моїй не було меж... Звісно бандура то велика, але після побаченого мною його цвітіння, місце я точно найду, це шалене видовище... хоч і не таке тривале як у Фаленопсисів... От хвастаюсь... І тішуся як мала дитина... Звиняйте за якість фото, вже сховала фотоапарат в сумку, щоб на моря не забути і фоткала телефоном...

Це сонце має більше метра у висоту і два нових квітоноси, або нові ростки (їх нажаль в цимбідіумі складно відрізнити, поки не підростуть). Буду чекати поки зацвіте і обов*язково кину фото. І звісно... навіть не знаю якого він кольору...
Прикріплення: 4432505.jpg(440Kb)

kvitkaДата: Сб, 30.05.2009, 20:42 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Irene, surprised ого! Справді велетенський!!! Вітаю з вдалою покупкою smile
Будемо чекати на фото цвітіння happy

kjusyДата: Нд, 31.05.2009, 01:17 | Повідомлення # 3
Гілочка
Нагороди: 1 список нагород ...
Irene, вітаю, нехай з цвітінням не бариться smile
Quote (Irene)
Всі ці цимбідіуми, які раніше продавали за не малі гроші... по 50-ть грн!!!

Нарешті наші продавці взялись за голову dry а то скоріше викинуть, ніж дешевше віддадуть.

IreneДата: Нд, 31.05.2009, 01:43 | Повідомлення # 4
Пуп’янок
Quote (kjusy)
Нарешті наші продавці взялись за голову а то скоріше викинуть, ніж дешевше віддадуть.

На щастя на Гал Саді то завше є... Видать тоді, коли мені пробували продати катлею в три-дорога, то було "помутнение" кризою... За вийнятком 2-3 орхідей, всі решта мої з уцінених... брала по 5-15грн. За циибідіум не жаль було віддати 50-ть, бо він дійсно того вартий, це реально громенна орха... Маю маленький, який брала там-же за 5грн, вже цвів, але то не до порівняння... Хоч не роблю різниці між своїми рослинками. Пра здивувало, що фаленопсиси квітучі, а також ванди продавали за 40грн, в той час, як онцідіуми за 75, але тим не менше ціни знизили... Доречі там зара є нові види орх... Коли була минулого разу, очей не могла відвести, але цінник прибив... А тепер, це жалюгідна рослина за тою ж ціною... Доконують вони рослини... Іноді хочеться викупити в них їх, тільки щоб не мучились... Але наразі місця не достатньо, і грошей не забагато...

kvitkaДата: Нд, 31.05.2009, 10:06 | Повідомлення # 5
Admin
Quote (Irene)
Пра здивувало, що фаленопсиси квітучі, а також ванди продавали за 40грн, в той час, як онцідіуми за 75

surprised невже існують такі ціни?!!! Не можу повірити! В нас фаленопсис менше ніж за 100 грн і не знайдеш, прийнаймні я не бачила, і то навіть якщо якісь задохлики, все одно друть 100 грн. Я завжди думала, що колекціонувати орхідеї - це таке мажорство, ну бо не бачила я ніколи таких цін wacko

kjusyДата: Нд, 31.05.2009, 12:10 | Повідомлення # 6
Гілочка
Нагороди: 1 список нагород ...
kvitka, в нас в квіткових магазинах, в супермаркетах також ціни величезні. А от на гуртівнях можна купити і за 5 грн кактус чи суккулентик, а білі невеличкі цвітучі фенелопсиси в Екофлорі я бачила по 30 грн, то люди їх так розбирали, що напевно до вечора вже нічого не було smile

IreneДата: Нд, 31.05.2009, 13:12 | Повідомлення # 7
Пуп’янок
Quote (kvitka)
невже існують такі ціни?!!!

Угу... існують, а ще треба знати грибні місця... В Винниках - раніще було не дорого, потім вони не квітучі (уцінку) пустили по 50-70грн... На Гал Саді - від 15грн до 50-ти грн. В супермаркетах навіть не дивлюсь... бо ціни зашкалюють.

orhidea29Дата: Чт, 29.10.2009, 19:05 | Повідомлення # 8
Зелень
Група: Користувачі
Я недавно була у львівському епіцентрі,то бачила там фаленопсиси перецвілі за 40 грн.Але від недавна я дізналася про не менш красиві види орхідей.

ната

kvitkaДата: Нд, 14.02.2010, 22:04 | Повідомлення # 9
Admin
Вчора в одному квітковому магазині побачила нарешті цимбідіум своїми очима. Вражаюче!!!! Просто велетень, висотою десь до 1,5 метра, діаметром теж дуже великий, і багато великих квітів. ОЦЕ КРАСА!!!! Але й ціна... 650 грн... Буду тепер ходити в той магазин, як по свячену воду :D, може, коли відцвіте, продадуть дешевше....

Форум » Квітковий форум » Орхідеї » Цимбідіум
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET