|
|
|
| Онцидіум |
| Natka | Дата: Нд, 08.11.2009, 14:24 | Повідомлення # 1 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| У мене таке питаннячко до знавців по орхідеям. Як саме називається ця орхідея? І чому в неї жовтіють листочки?
natka
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Пн, 09.11.2009, 07:34 | Повідомлення # 2 |
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2
список нагород ...
| Quote (Natka) Як саме називається ця орхідея? Онцідіум Quote (Natka) І чому в неї жовтіють листочки? А тут варіантів дуже багато...: 1. Природнє відмирання листя. 2. Недостатність калію. 3. Пошкоджена коренева система. 4. Пораження шкідниками. 5. Недастатність заліза. 6. Слабке освітлення. 7. Пересушене повітря. 8. Перегрів орхи. Однозначно не можна ставити орху біля батареї, чи іншого джерела опалення, треба оприскувати водою (тільки листочки), удобрювати, при пересадці дивитись до кореневища. З.І. Це не зовсім в тему... оскільки так і не розібралась, як переносити то все по темах, попрошу виручити і перенести у відповідну тему.
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 11.11.2009, 15:14 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Ой, а фото невидно....
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пт, 07.01.2011, 11:22 | Повідомлення # 4 |
Листочок
Група: Користувачі
список нагород ...
| На фотографии не Онцидиум, а Дегамонара или Колмонара, его гибриды. На фото плохо видно, но точно это не сам Онцидиум..
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
Повідомлення відредаговано Amaranth - Пт, 07.01.2011, 11:26 |
| |
| | |
| silence-fire | Дата: Сб, 29.01.2011, 18:35 | Повідомлення # 5 |
Брунька
список нагород ...
| прикупила собі у компанию до Sweet Sugar онцидіум, а точніше, толумнію Popoki Red. Начиталася всього, що або гниє, або скидує листя, не дивлячись (сад, балкон, кімната, орхідаріум) але сподіваюся на виживання у моїх умовах, та зовсям егоїстично мрію про квітнення. Така манюня: Тут видно, які дорослі листочки - мініатюрні. А тут мініатюрний онцидіум на такому ж мініатюрному аскоцентрумі Дуже б не хотілося його схоронити. Не дихаю на нього, зверху лозу обмотала кокосовим волокном та й усе. Подивимось, "що за звір". мрію побачити його таким: з квіточками
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пн, 11.04.2011, 10:17 | Повідомлення # 6 |
Листочок
список нагород ...
| .
Повідомлення відредаговано Amaranth - Пт, 15.04.2011, 16:09 |
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пн, 11.04.2011, 10:18 | Повідомлення # 7 |
Листочок
список нагород ...
| silence-fire, як там Ваша Толумнійка себе почуває?
|
| |
| | |
| silence-fire | Дата: Чт, 14.04.2011, 22:53 | Повідомлення # 8 |
Брунька
список нагород ...
| В мене їх вже дві Одна, перша, на лозі. Вже стількі дітей надавала. Ростуть, хто по 3 см вже, хто менше сантиметра, але більше 15 новеньких росточків. Друга у пластиковому дуже дірявому контейнері. При купівлі було мало живих корінців. Але росте. Не так швидко нарощує массу: корінці нові та декілька нових кущіків є. Дивлюс на неї вже з місяців два, думаю чи не зліпити їй маленький глиняний горшик та поставити у нього. Квіточок, або квітоносів поки не бачу. Маю надію, що та, що на лозі, як пілростуть нові рости, мене порадує. Заглядаю майже щодня. А чи треба зараз, щоб і друга толумнія квітла - не знаю. Хай спочатку сил набереться. Доглядаю так: Оприскування кожен день або через день. Раз на 7-9 днів 15 хвилин плавають у ванні з усіма іншими.
Повідомлення відредаговано silence-fire - Чт, 14.04.2011, 22:56 |
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пт, 15.04.2011, 16:16 | Повідомлення # 9 |
Листочок
список нагород ...
| Щодо орхідеї Natka, то це не сам Онцидіум, а його гібрид - Colmonara (Кольманара) "Wildcat"
|
| |
| |
|
 |
|