|
|
|
| А як ви поливаєте свої орхідеї? |
| orhidea29 | Дата: Чт, 29.10.2009, 18:54 | Повідомлення # 16 |
Зелень
Група: Користувачі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Мені подарували фаленопсиси.Я поливаю їх раз в тиждень,занурюючи у відстояну воду.А також кожен день обприскую їх у вигляді туману.Вони ніби добре себе почувають. [color=green]
ната
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 29.10.2009, 21:07 | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| orhidea29, красунька ваша орхідейка
Мої рослини
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пт, 30.10.2009, 17:52 | Повідомлення # 18 |
Зелень
список нагород ...
| kvitka, Дякую,мені дуже приємно! В мене ще є два фаленопсиси і я замітила в горщику такі білі,майже прозорі хробачки.Вони дуже маленькі і треба добре вдивлятися,щоб їх побачити.Що це можуть бути за шкідники?
ната
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пт, 30.10.2009, 17:58 | Повідомлення # 19 |
Зелень
список нагород ...
| Irene, Мені дуже сподобалася ваша орхідея на останній картинці!Як вона називається?Її можна реально придбати в магазинах? Яка зараз її ціна?
ната
|
| |
| | |
| Ira | Дата: Нд, 25.04.2010, 20:48 | Повідомлення # 20 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| а моеї орхідеї випадково відламалась верхушка,залишилось чотири листки один жовтіе,поки що доцвітае ,коріння розвиваеться добре.А от що буде далі?Новому листю рости немае звідки боюсь її втратити
|
| |
| | |
| kvantik | Дата: Вт, 22.03.2011, 12:24 | Повідомлення # 21 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Дівчатка, жіночки допоможіть моїй орхідейці. Мені її подарували на 8 березня, а вона бідолашна щось мені здається відмирає... мені так її шкода (((... Я новачок, ніколи не мала орхідеї, то напевне за нею неправильно доглядала. Розповім Вам як на сповіді, що з нею трапилось, а Ви порадьте як далі бути. Коли мені її подарували, вона була у пластмасовому вазонку (такий дешевий, прозорий). На другий день, я поумала, що потрібно таку красу пересади у гарний горщик. Я і пересадила, але у звичайний грунт. Вона там була один день. потім я її знову - таки пересадила в інший горщик, але у спеціальний грунт для орхідеї. Вона так стояла, я її нечасто підливала, але тепер я бачу, її квіточки зівяли, а листя повідпадало, залишилось 2 дисточки. Що мені робити? так шкода квіточки.. Порадьте будь ласка
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 22.03.2011, 13:48 | Повідомлення # 22 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| kvantik, раді вітати на нашому форумі А фото можете показати? Так важко щось радити, може в неї вже коренева шийка загнила, а може лише з коренями проблеми. Без фото я думаю буде трудно щось вам радити.........
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Вт, 22.03.2011, 13:49 |
| |
| | |
| kvantik | Дата: Вт, 22.03.2011, 13:54 | Повідомлення # 23 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Дякую Глоріє, що зголосились. Сьогодні ввечері зроблю фото і виставлю. Мені ссфотографувати її зверху чи також корінці?
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Вт, 22.03.2011, 15:23 | Повідомлення # 24 |
Листочок
список нагород ...
| Сфотографуйте і зверху, і корінці. А там побачимо, що зробити можна.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
|
| |
| | |
| manyna | Дата: Чт, 02.02.2012, 13:52 | Повідомлення # 25 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Добрий день. Допоможіть будь ласка. В мене орхідея вже три тижні, цвіте добре, поливаю два рази в тиждень, але почали сохнути пупянкуи які ще не розцвіли... за цей період вже відпало десь 5 штук... Стоїть в центрі кімнати, бо на підвіконнуки дуже прямі промені(цілий день сонце)
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 07.02.2012, 17:07 | Повідомлення # 26 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| manyna, а як поливаєте? Можливо, таки зачасто поливаєте? Я свої фаленопсиси зараз поливаю раз у 1,5-2 тижні, зануренням. Поливати потрібно тоді, коли корінці сірого кольору і на стінках горщика НЕМАЄ конденсату. Також квітки можуть сохнути від адаптації, якщо з умовами все добре. І переставте таки квітку на вікно, зараз, зимою, прямі сонячні промені не страшні.
Мої рослини
|
| |
| | |
| manyna | Дата: Вт, 07.02.2012, 17:24 | Повідомлення # 27 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Дякую за пораду, переставлю обовязково на вікно. Я поливала зверху потрошки, тепер зрозуміла що треба таки занурювати!
|
| |
| |
|
 |
|