| Nephentes | Дата: Пн, 19.07.2010, 14:37 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| У мене є такі питання: що і як робити коли починають квісти Бромелієві? Як їх правильно обробляти Етиленом? Допоможіть будь-ласка.
Julien Catta
|
| |
| |
| Bohdan | Дата: Ср, 21.07.2010, 12:51 | Повідомлення # 2 |
|
Зелень
Група: Користувачі
Нагороди: 2
список нагород ...
| Nepenthes Не дуже зрозумів запитання. Коли цвітуть бромелієві, то обробляти їх не потрібно, бо вже відбувається процес цвітіння. А щоб стимулювати такий процес, незалежно від виду бромелієвих, я це детально описав на форумі про ананнас. Удачі
|
| |
| |
| Nephentes | Дата: Ср, 21.07.2010, 18:32 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
список нагород ...
| Як обробляти ЄТИЛЕНОМ!!!
Julien Catta
|
| |
| |
| Bohdan | Дата: Чт, 22.07.2010, 17:28 | Повідомлення # 4 |
|
Зелень
Група: Користувачі
Нагороди: 2
список нагород ...
| Як відомо газ етилен виділяється під час "бродіння" карбіду у воді. Береться кусок карбіду вагою 10-15гр, як чайна ложка, і поміщається в 1-літрову банку з водою. Банку ставимо біля вазона і все це щільно закриваємо поліетиленовим пакетом на 3-4год. Після цього даємо відстоятися карбідному розчину десь 2 доби, щоб він став прозорий, а осад був на дні. Столову ложку такого розчину заливаємо в центр розетки рослини 2 рази з перервою в кілька днів. Але головне в стимуляції цвітіння бромелієвих, щоб рослина була вже добре сформована і здорова в іншому випадку вона може загинути. Таким методом мені вдалось стимулювати ехмею і ананаси. Будуть ще питання, задавайте.
|
| |
| |
| Nephentes | Дата: Пт, 23.07.2010, 07:13 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| А з яблук?
Julien Catta
|