Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4672
реклама
хороший диван кровать

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 512345»
Модератор форуму: kvitka 
Форум » Квітковий форум » Хижі рослини » Непентес

Непентес
kvitkaДата: Пн, 26.01.2009, 23:22 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
УРА!!! Мрії збуваються! У мене завівся перший хижак biggrin Мій найкращий подаруночок на День народження - Непентес tongue Таааака химерна рослинка. І судячи зі статей і книжок, така примхлива wacko Боюся тепер за нього дуже, хочу, щоб жив у мене довго і щасливо. Є у когось досвід спілкування з непентесами? А то у різних джерелах пишуть абсолютно протилежне: то поливати дистильованою водою, то просто відстояною, то заливати воду у глечики, то не можна, то кидати туди мухи, то не кидати, то удобряти, то ні... І кому вірити? wacko

А ось мій красень

ГлоріЯДата: Ср, 18.02.2009, 13:25 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
kvitka, як поживає ваш Непентес? Сподобалось йому у вас ?
Я тут недавно прочитала, що в глечиках його зовсім не вода, а сік, який складається з спец.ферментів, котрі і перетравлюють комах. Так що "воду" з глечиків не пийте. biggrin dont wacko І ще: ця квіточка ще й цвіте ! partytime

kvitkaДата: Ср, 18.02.2009, 16:56 | Повідомлення # 3
Admin
ГлоріЯ, о боже!!!! Дійсно воду з глечиків не можна пити? blink

biggrin Жартую, звичайно... Я теж читала, що там якась рідина, яка перетравлює комах. І якщо туди долити води, то комахи уже не будуть перетравлюватися, а ми ж не знаємо, чи продавці в магазині не подоливали туди води sad

А поживає він у мене так-сяк. Листочки нові ростуть, дуже багато, ще й нові гілочки лізуть, а от глечики майже всі засохли, лишилося 3 найбільші sad Поставила біля нього кімнатний фотнанчик, оприскую часто, а все одно сохнуть.. Читала, що він любить на свіжому повітрі жити, то дуже надіюся, що до літа якось доживе у мене, а там винесу в сад, підвішу десь на дереві biggrin Хай там мух ловить, якщо ще буде чим wacko

ГлоріЯДата: Чт, 19.02.2009, 21:11 | Повідомлення # 4
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
kvitka, Будуть мухи - виростуть нові глечики biggrin biggrin biggrin

NephentesДата: Ср, 11.03.2009, 16:32 | Повідомлення # 5
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 3 список нагород ...
kvitka, У мене теж є рослина - Непентес. Його не можна кормити добривом. Не лити воду у його глечики, поливати тільки дощовою водою - но некожен день, через день. Комашками кормити - но тільки один раз у тиждень!

Додано (11.03.2009, 16:32)
---------------------------------------------
kvitka, А ще погана новина _ ВІН ЖИВЕ ОДИН, ДВА, а якщо пощастить то і ТРИ РОКИ!!! cry cry cry sad sad sad

Nepenthes

kvitkaДата: Ср, 11.03.2009, 20:55 | Повідомлення # 6
Admin
Nephentes, привіт! А в якому грунті ваш непентес росте? Я збираюся свій скоро пересаджувати, він у мене ще у покупному грунті.
А глечики він у вас нарощував?
Жаль, що він такий недовговічний sad
У мене поки що тримається, активно нарощує листя, глечиків залишилося ще 3 штуки. Літом його винесу в сад, може йому там більше сподобається smile

NephentesДата: Чт, 12.03.2009, 15:41 | Повідомлення # 7
Квіточка
kvitka, Привіт! Я купляв свій Непентес щє взимку, і поки не пересаджував. Глечики нарощував. happy

Nepenthes

kvitkaДата: Чт, 12.03.2009, 16:50 | Повідомлення # 8
Admin
Nephentes, blink а в яких умовах він у вас стоїть, якщо нарощує глечики? Чула, що в кімнатах це майже нереально... wink

NephentesДата: Чт, 12.03.2009, 17:17 | Повідомлення # 9
Квіточка
kvitka, Я дуже полюбляю свій Непентес Як брата, дуже сильно доглядаю за ним,тому і випустив 2 нових гличика PS:ТІЛЬКИ ДВА ГЛЕЧИКА biggrin

Nepenthes

kvitkaДата: Чт, 12.03.2009, 17:24 | Повідомлення # 10
Admin
Nephentes, та вірю. я теж люблю свій непентес страшенно, але у мене він глечики не нарощує. тому й питаю, що ви таке робили, що у вас вони виросли. Де він у вас стоїть? Яка температура? Вологість повітря? Чи це комерційна таємниця? biggrin
Ви його теж тарганами годуєте? biggrin Чи де берете зараз мух?
Похваліться ж фото свого непентеса з домашніми глечиками. Дуже цікаво побачити. Вони такі ж великі, як і "магазинні"?

NephentesДата: Сб, 14.03.2009, 12:53 | Повідомлення # 11
Квіточка
kvitka, biggrin Ні, це не комерційна таємниця. Зараз розповім: Я живу на восьмому поверсі, там (коли є сонце) дуже світло, він в мене висить на дуже міцній мотусці, яка привязана до лампи.Температура 18-23С. Кожен день оприскую теплою водою вранку та у 8 годин.Я його теж годую тарганами.

Додано (14.03.2009, 12:53)
kvitka, А як перенести фото свого непентеса з домашніми глечиками на компьютер??? wink

Nepenthes

Повідомлення відредаговано Nephentes - Сб, 14.03.2009, 08:34

kvitkaДата: Сб, 14.03.2009, 16:44 | Повідомлення # 12
Admin
Nephentes, на який комп"ютер? не зрозуміла...
Як додати фото в повідомлення, можна почитати тут http://kvitka.at.ua/forum/16-77-1

NephentesДата: Нд, 15.03.2009, 13:58 | Повідомлення # 13
Квіточка
kvitka, А ось мій Непентес!!! biggrin

Додано (15.03.2009, 13:58)
kvitka, Ось бачите найвищий глечик-це перший мій глечик який виріс у мене вдома., та щє, бачите великий глечик, за ним є щє один глечик - це мій другий глечик, який виріс теж у мене вдома.

Nepenthes

Повідомлення відредаговано kvitka - Нд, 15.03.2009, 17:15

kvitkaДата: Нд, 15.03.2009, 17:13 | Повідомлення # 14
Admin
Nephentes, то він у вас прив"язаний до лампи посеред кімнати?? До люстри? Я правильно зрозуміла? wacko

п.с. Ви уважно читали тему про додавання фото? Там же написано: розмір фото потрібно зменшувати до 450 пікселів!!!! angry

NephentesДата: Нд, 15.03.2009, 19:29 | Повідомлення # 15
Квіточка
kvitka, Так ви правильно зрозуміли, він в мене привязаний до люстри. Вибачте за те що я на зменщив фото до 450 пікселів. shy

Nepenthes

Форум » Квітковий форум » Хижі рослини » Непентес
Сторінка 1 з 512345»
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET