|
|
|
| Венерина мухоловка |
| kvitka | Дата: Чт, 07.08.2008, 11:03 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Хочу собі венерину мухоловку! Ну дуже хочу Не знаєте, де її в Києві можна купити? У звичайних квіткових магазинчиках немає
Мої рослини
|
| |
| | |
| protos | Дата: Нд, 10.08.2008, 17:42 | Повідомлення # 2 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Подивіться в ЦУМі. Там колись були
Квіти - наше все
|
| |
| | |
| berezman | Дата: Чт, 14.08.2008, 13:28 | Повідомлення # 3 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Я зробила вже друге замовлення з цього сайту Доступно тільки для користувачів(http://www.rosliny-owadozerne.pl/carnivorousplants-c-1.html ) . Враховуючи неможливысть придбати бажаны рослини в Києві, купую саме тут. Цього разу також замовила і грунт.
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 14.08.2008, 17:28 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| berezman, Привіт! Дуже дякую за посилання! Які ж вони там всі гарні!!! Скажіть, будь ласка, а як проходить доставка замовлення, оплата і т.п. - ну такі організаційні моменти? За скільки часу доставляють? І ще запитаннячко: це буде моє перше спілкування з хижими рослинами, наскільки вони важкі у вирощуванні? Для них потрібен спеціальний грунт і т.п.? Буду дуже вдячна за відповіді і поради
Мої рослини
|
| |
| | |
| Katinka | Дата: Чт, 14.08.2008, 19:38 | Повідомлення # 5 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Вона дійсно їсть мух?
|
| |
| | |
| berezman | Дата: Пт, 15.08.2008, 09:21 | Повідомлення # 6 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Організаційні моменти: замовлення: реєструємося на сайті набираемо у кошик рослин, переходимо до оплати. Я плачу кредитною карткою. Дуже уважно заповнюємо всі данні, бо наприклад там є питання з приводу адреси платника, ви маєте вказати саме ту адресу яку надавали своєму банку коли заповнювали документи для отримання кредитної картки. Окремо заповнюються дані відносно адреси куди потрібно надіслати замовлення. У мене з першого разу нічого не вийшло, я все наплутала в результаті чого сума оплати була заблокована, але я написала е-mail до служби розрахунків і вони підтвердили що повернуть мої кошти. Після цього я ще раз зробила замовлнення і цього разу все пройшло нормально. Моє замовлення було відправлене в понеділок і я його отримала вже в четвер цього ж тижня. Моє друге замовлення з цього магазину десь загубилось і вчора магазин вдруге відправив мені квіточки і грунт. Мені все подобається. Вічливі і приємні люди, переписуюсь з ними по e-mail. Замовлення відправляють звичайною поштою. Додано (15.08.2008, 09:21) --------------------------------------------- Самі рослини: так це рослини що потребують особливої уваги та умов. Їх надсилають молодими рослинками у пакетак з невеликою кількістю землі та води. Але наскільки ж вони гарні. Про них справді хочеться піклуватися. Якщо цього разу з моїм замовленням все буде нормально я вам надішлю фотографії як вони виглядають. Також що мені сподобалося у магазині є таке поняття як доставка рослини в поганому стані. Якщо щось трапилось з рослиною в дорозі треба надіслати в магазин фотографії і вони ще раз надішлють ваше замовлення. якщо були сумніви: Доступно тільки для користувачівhttp://www.youtube.com/watch?v=ymnLpQNyI6g&feature=related
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 15.08.2008, 09:23 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| berezman, дуже дякую Вам за інструкцію, я спробую Якщо вийде, похвалюся потім результатом Так вже хочу й собі таку красуньку!!!
Мої рослини
|
| |
| | |
| berezman | Дата: Ср, 20.08.2008, 08:44 | Повідомлення # 8 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Рослини були надіслані мені 13 серпня та надійшли до мого поштового відділення 18 серпня. Вчора я їх забрала ))) Стан рослин нормальний. За наявності можливості купувати в магазині, я б так і робила, але оскільки зараз це дуже проблематично, замовлення через інтернет є чудовою альтернативою
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 20.08.2008, 09:23 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| berezman, Вітаю!!! Якщо будете мати змогу, похваліться нам своїми красуньками
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 26.08.2008, 18:26 | Повідомлення # 10 |
Admin
список нагород ...
| Мухоловку собі ще не замовила, бо мала проблемку з банківськими карточками. Але от знайшла на сайті магазину "Ваш сад" Доступно тільки для користувачів(vashsad.com.ua) венерину мухоловку в їхньому каталозі товарів. Десь під'їду попитаю - якщо вони у них дійсно є, будемо знати ще одну точку
Мої рослини
|
| |
| | |
| berezman | Дата: Ср, 27.08.2008, 10:47 | Повідомлення # 11 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Перевірила за телефоном, венерини не має... Взагалі почитала один дуже добрий сайт про вирощування таких рослин і зрозуміла наскільки ж в мене мало шансів )))))) Якщо ви володієте англ можу дати вам адресу. Все одно я не полишаю надії ))))
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 31.08.2008, 12:13 | Повідомлення # 12 |
Admin
список нагород ...
| berezman, жаль, що в них немає Ну це в принципі по-українськи: в каталогах-в меню-на вітрині завжди повно всього, а насправді... Давайте адресу сайту, почитаю і я
Мої рослини
|
| |
| | |
| starovoyt | Дата: Ср, 03.09.2008, 16:13 | Повідомлення # 13 |
Занесений вітром
список нагород ...
| а что они у тебя ростения жрут??????????????7
я люблю рослини
|
| |
| | |
| YURATUT | Дата: Ср, 11.03.2009, 09:02 | Повідомлення # 14 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Венерина мухоловка Умене росте вже 3 роки Можу предложить
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 15.03.2009, 21:02 | Повідомлення # 15 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, і вона у вас їсть тарганів?
Мої рослини
|
| |
| |
|
 |
|