|
|
|
| Сарраценія |
| Nephentes | Дата: Ср, 11.03.2009, 16:51 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| У мене є хижа рослина - Сарраценія. Кому цікаво - читайте! Додано (11.03.2009, 16:51) --------------------------------------------- Сарраценія- це хижа рослина. У неї батьківщина - Північна Америка.З комах вона дуже полюбляє їсти тарганів.
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 11.03.2009, 20:57 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Nephentes, оригінальна А важка вона у вирощуванні? Які умови їй потрібні?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Чт, 12.03.2009, 07:45 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, Ні, не важка вона у вирощуванні, навіть елементарна . Стоїть вона у мене не окні, зараз скажу які там умови: тепло , поливаю через день дощовою водою, оприскую кожен день, провітрюю кожен день, та звістно годую її тарганами кожний тиждень. І ось так вона і росте в мене, навіть нові ловчі механізми пустила
Julien Catta
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 12.03.2009, 09:16 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Nephentes, де берете тарганів ? Купляєте, чи своїх домашніх вирощуєте, на корм квіточці ? А якщо серйозно, то де придбали таке диво заморське?
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 12.03.2009, 09:26 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, цікаво. А де ви дощову воду берете? Її ж стільки багато треба, щоб поливати всі хижі рослини через день Я раз спробувала натопити велетенську миску снігу, то мені тої води вистачило лише на 3 поливання для непентеса.
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Чт, 12.03.2009, 15:35 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
список нагород ...
| ГлоріЯ, Розумієте, тарганів я беру з холодильника. Я не можу їх всіх убити. Та ще, краще годувати сарраценію, ніж викидувати тарганів  Додано (12.03.2009, 15:33) --------------------------------------------- kvitka, Дощову воду я назбирав на дачі у дуже велику бочку. Та поливати ж треба потрохи  Додано (12.03.2009, 15:35) --------------------------------------------- ГлоріЯ, Та ще, видопускаєе велику помилку.НЕ ТРЕБА ГОВОРИТИ НА РОСЛИНУ-"КВІТКА"
Julien Catta
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 12.03.2009, 16:27 | Повідомлення # 7 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Nephentes, sorry, я якось не придавала цьому значення. Ми ж кажемо: квітковий магазин, квітковий форум, і т.д. От я і вирішила що біди не буде, якщо рослинки називати квітками. Додано (12.03.2009, 16:27) --------------------------------------------- А по темі, цікаво знати, що з тими тарганами відбувається, коли вони стають вже кормом ? Вони повністю пере......не знаю як правильно сказати...........перетравлюються ?
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 12.03.2009, 16:40 | Повідомлення # 8 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, чудовий екологічний нехімічний засіб від тарганів у вас є супер!!! а якщо тарганів немає вдома? чим її годувати? чи де брати тарганів? ходити зичити в сусідів? п.с. я теж рослини часто називаю квітами навіть наш форум називається квітковий форум, а не рослинно-квітковий
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Чт, 12.03.2009, 17:13 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
список нагород ...
| ГлоріЯ, нічого,будь ласка запам'ятайте ^_^ Додано (12.03.2009, 17:13) --------------------------------------------- kvitka, А таке Возможно щоб їх не було дома
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 12.03.2009, 17:19 | Повідомлення # 10 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, цілком можливо. У мене ніколи вдома не було тарганів. То що мені робити? Не заводити сарраценію?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 11:02 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| kvitka, а для чого вона вам? Вибачайте, Nephentes, але завести рослину і шукати для неї тарганів, на мою думку це не дуже підходить під квітникарство! Мені ця рослина не виглядом, ні своїми функціями не доподоби
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 11:17 | Повідомлення # 12 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, та жартувала ж я. Звичайно, що не буду заводити рослину, щоб ще й тарганів до себе накликати Хоча хижі рослинки мені дуже цікаві
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Пн, 11.05.2009, 13:58 | Повідомлення # 13 |
Квіточка
список нагород ...
| yarjnka, А чому ви думаєте, що їй треба тільки шукати тарганів??? kvitka, Не хвилюйтеся! Не накличете ви собі тарганів. kvitka, Ось яка в мене зараз сарраценія: kvitka, А знаєте що я вичитав з мого підручника по комахоїдним рослинам: " Отдельный кустик саррацении может расти до тридцати лет!" Класно!!!
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Пн, 11.05.2009, 13:59 |
| |
| | |
| Irene | Дата: Пн, 11.05.2009, 16:33 | Повідомлення # 14 |
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2
список нагород ...
| Замовила собі насіння, сподіваюсь до "сезону" мух, принаймні пришлють... Гарна рослинка у Вас, сподіваюсь скоро теж зможу похвастатись...
|
| |
| | | |
|
 |
|