|
|
|
| Кокосова пальма |
| Andriy | Дата: Сб, 21.03.2009, 21:13 | Повідомлення # 1 |
|
Брунька
Група: Користувачі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Кокосова пальма - це іграшка щонайбільше на два роки. Потім впреться в стелю і доведеться викидати. Не шкода буде?
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Сб, 21.03.2009, 21:28 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Andriy, невже так швидко росте? а на вулиці потім ніяк не приживеться?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Сб, 21.03.2009, 21:33 | Повідомлення # 3 |
|
Брунька
список нагород ...
| Якщо надбудувати скляну тепличку метрів так хоч з 15 висотою з підігрівом і забезпеченням необхідної вологості - приживеться. Гарантую, тоді ваш кокос стане відомим на весь світ. Якщо ж серйозно, то кокос не субтропічна, а тропічна рослина. Себто від'ємних температур він взагалі не зносить. Всі відомі автори одностайно стверджують, що його неможливо протримати в приміщенні довше, аніж пару років.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Сб, 21.03.2009, 22:01 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| Andriy, жаль, я дуже люблю рослини, які швидко ростуть, але викидати її потім дійсно буду неготова А її дійсно можна виростити зі звичайного кокосового горіха, що продаються в магазинах?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Сб, 21.03.2009, 22:17 | Повідомлення # 5 |
|
Брунька
список нагород ...
| Шанси є, але мало. Далеко не всі горіхи зривають повністю дозрілими. Одним словом, треба пробувати конкретний горіх.
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 18.04.2009, 11:59 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Andriy, Тепличка понадобиться не на 15 м а на 70 м. Тому що ця пальма у реалі росте до такої висоти. Так написано у книзі по географії. kvitka, Чи можна відкрити вікно та виставити її (горшик та початок пальми у квартирі, а усе останнє на вулиці)
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Сб, 18.04.2009, 12:00 |
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 22.04.2009, 10:17 | Повідомлення # 7 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| А чому відразу викидати?! Можна виростити до таких велетенських розмірів, а далі передарувати друзям з великими будинками ( просто казковий подарунок! ), в будинки культури чи школу, садочок, або в собор чи церкву! Варіантів купа і думаю достойних!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 22.04.2009, 10:22 | Повідомлення # 8 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ну про викидати це я узагальнено говорила. Звичайно, що не винесу таку велетенську пальму просто на смітник вмирати. Але, певно, важко буде з нею розлучитися, якщо виростила її сама з горіха. До речі, десь бачила в інтернеті фото, як комусь таки вдалося виростити пальму з кокосового горіха, і вийшло це все досить легко. Тому пробуй, Nephentes
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 22.04.2009, 10:34 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Експериментувати і проводити дослідницікі роботи завжди для мене класно, думаю і для вас тка само! Вперед!!!
|
| |
| |
|
 |
|